Maakt verstaanbaar wat er in jouw hart leeft ♡

Tolk van Hartzaken Linda Blij zit op een bankje in romantische setting. Bij haar staan diverse witte en goudkleurige kaarsen. Zij kijkt liefdevol en uitnodigend in de camera. Naast de foto staat handgeschreven tekst: Ik schrijf liefde in de woorden, maak verstaanbaar wat hartgrondig hard gehoord wil worden.

Met mijn hart als leidraad

Verweef ik jullie liefde tot een rode draad

in een hartverwarmende en alles omvattende ceremonie.

Onze eerste kennismaking

Jullie zijn gevoelsmensen, dus die klik, die is belangrijk. Net zoals het belangrijk is dat jullie je bij mij op je gemak voelen. Ik geef jullie graag de kans om dit te ontdekken. 

We ontmoeten elkaar voor het eerst online of in Breda en directe omgeving. Op die manier kunnen jullie alvast een goede indruk krijgen van mij en mijn werkwijze. Dat geeft mij het geluk alvast te delen in jullie liefde, dromen en wensen voor de ceremonie. Met veel plezier denk ik alvast met jullie mee.

Samen aan de slag

Jullie hebben een goed gevoel bij onze kennismaking en zeggen hartgrondig en volmondig ‘ja’ tegen een samenwerking! De voorpret is begonnen en de eerste stappen gezet. We regelen eerst een paar praktische dingen, zodat we daarna écht goed aan de slag kunnen.

Duiken in de liefde

Jullie ontvangen van mij een (digitaal) werkboek. Aan de hand van verdiepende vragen duiken jullie in de liefde, in hoe jullie zijn als stel, jullie geschiedenis, jullie dromen, wensen en verlangens voor de toekomst. Dit vormt de basis voor onze uitgebreide ontmoeting, waarin we nóg verder in de diepte gaan.

Close up, hand van Tolk van Hartzaken Linda Blij steekt een witte kaars aan.

Ontmoeting van hart tot hart

We gaan dieper in op jullie verhaal, op wie jullie zijn. Samen, met elkaar, los van elkaar, wat jullie samen bracht én houdt. En elk verhaal heeft zijn rafelrandjes. We gaan ze geen van allen uit de weg. Want jullie weten als geen ander dat het zo vaak juist de rafelrandjes zijn die zorgen voor de gouden randjes. Deze gouden randjes gaan we uitbundig vieren.

Terwijl jullie vertellen, luister ik met al mijn zintuigen. Vang de subtiliteiten die onuitgesproken blijven, lees de taal die jullie zonder woorden maken. Jullie zijn uniek, jullie liefde is uniek. Al die bijzonderheden neem ik uit ons gesprek mee.

Jullie verhaal compleet

Geen verhaal is compleet zonder de mensen die hem mede maken. Wanneer jullie dat willen, kiezen jullie 2 tot 4 van de lievelingsmensen uit jullie omgeving. Ik neem met hen contact op om nog meer over jullie te ontdekken.

Nog meer liefde, nog meer dimensies aan jullie liefdesverhaal. Met het moois dat zij te vertellen hebben, maken we jullie verhaal compleet.

Zijn er nog meer sprekers? Ik zorg ervoor dat het tot een mooi geheel verweven wordt.

Stapel gekleurde schrijfboekjes op een houten tafeltje.

De reis naar papier

Met al die mooie input lopen mijn hoofd en hart over en vinden de woorden hun liefdevolle weg naar het papier: een zorgvuldig versmelten en verweven van al die details die jullie als stel zo uniek maken. 

Mijn stijl is zacht, liefdevol, rakend, poëtisch en warm. Diepgang vind ik belangrijk en ik zoek graag naar de betekenis achter de betekenis. Deze geef ik mee in de ceremonie, om jullie én jullie naasten in het hart te raken.

Zo zorg ik voor een intieme, liefdevolle ceremonie die bij blijft en jullie een leven lang in het hart gaan sluiten.

Benoeming bij jullie trouwgemeente

Wanneer ik jullie voor de wet mag trouwen, is het nodig dat ik als BABS benoemd word in jullie trouwgemeente. Omdat ik al officieel beëdigd ben voor de gemeente Etten-Leur, brengt dit voor jullie meestal minder kosten met zich mee. De kosten van een benoeming verschillen per gemeente. Jullie kunnen de benoeming aan mij aan mij overlaten, ik zal dit voor jullie regelen.

Het hartje door de pijl

Ofwel, die puntjes op de i die het helemaal kloppend maken. Tussentijds hebben we regelmatig contact over die details die zo belangrijk zijn. Natuurlijk ben ik al die tijd voor jullie beschikbaar via mail, app, of telefoon. Zo werken we samen toe naar júllie dag. 

Mijn tekst, die blijft nog even een verrassing. Zo kunnen jullie er straks extra van genieten. Na afloop ontvangen jullie van mij een mooi bewaarexemplaar, zodat jullie in alle rust kunnen nalezen én nagenieten.

Het moment dat alles samen komt

Jullie dag, jullie dag van liefde is eindelijk aangebroken. Na alle zorgvuldige voorbereidingen mag vandaag alles op zijn plek vallen. En het enige dat jullie daarvoor nog hoeven te doen, is genieten. Genieten van de mooie mensen om jullie heen, de liefde die ze jullie toejuichen, de warmte die zich overal zo rijkelijk laat zien.

Ik ben er vandaag ruim op tijd om onderdeel te worden van de sfeer en alvast mijn plek in te nemen. Als spreker houd ik graag goed contact met mijn publiek en oog voor wat er om mij heen gebeurt. Natuurlijk heb ik mijn voorbereide tekst en draag deze voor met alle liefde die ik in mij heb. Als het even kan, speel ik graag in op de spontane gebeurtenissen die soms zo goed getimed kunnen ontstaan. 

Tolk van Hartzaken - hartje

De cirkel is rond

Het nagenieten is begonnen! De trouwfoto’s zijn in ontwikkeling, jullie krijgen veel moois terug van jullie gasten. Gaan misschien wel op reis, samen, voor het eerst als echtpaar. 

Nog één keer staan we samen stil. Dat doen we zoals we begonnen zijn, online, of met een ontmoeting in Breda en directe omgeving. Samen blikken we in liefde terug en staan stil bij al het moois dat is gepasseerd. Zo sluiten we samen onze samenwerking goed af.

Voorzichtig stappen jullie samen het leven weer in. Als echtpaar, twee geliefden met jullie harten als één, dat in liefde, door liefde is verbonden.