Maakt verstaanbaar wat er in jouw hart leeft ♡

Tolk van Hartaken, Linda Blij staat tussen het groen in kleurige roze jurk en stelt zich voor.

Een geboren Blijmaker

‘Blij’ is echt mijn echte achternaam. Wat een cadeautje! Want ‘Blij’ is ook écht het stempel dat ik graag wil drukken op de wereld. In alles dat ik doe, wil ik bij de ander een glimlach teweeg brengen. 

Want Ik geloof in de liefde

Het is dat wat ons verbindt, de bodem voor wederzijds begrip en de veilige ruimte waarin alle mensen kunnen voelen dat zij gewoon zichzelf mogen zijn. Want ik geloof ook dat er voor iedereen een plek is op de wereld en dat we allemaal het leven een stukje mooier maken. Ieder op zijn/haar/hen hele eigen, unieke manier.

Het is die unieke schoonheid, die liefde, die huist in ons hart die ik zo graag woorden wil geven, verstaanbaar wil maken en zichtbaar voor iedereen. Zodat we vanuit liefde elkaars levens nòg meer kunnen verrijken.

Tolk van Hartzaken Linda Blij houdt haar handen naar voren. In haar handen liggen origami kraanvogels in verschillende kleuren die zij zelf heeft gevouwen.
Handgeschreven tekst: * begonnen in Human Resources omdat ik mij graag in wilde zetten voor anderen. * Leerde de taal van het onbewuste tijdens een opleiding tot Hypnotherapeut. * Schoolde mijzelf om tot uitvaartverzorger en verzorgde in ruim 10 jaar tijd ruim 300 ceremonies. * Werd beeidigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand voor de gemeente Etten-Leur. * Specialiseerde mij tot Ceremoniespreker, Ritueelbegeleider en Chief Storyteller.
Tolk van Hartzaken Linda Blij staat tussen het groe in een paarse jurk. Zij lacht en gooit verschillende kleuren origami kraanvogels in de lucht.

Mijn hart klopt sneller van

Nog meer hartwerk: liefbrief

Als sneldichter schrijf ik onder de naam Liefbrief al vele jaren kleine gedichtjes om mensen te inspireren en een glimlach op het gezicht te brengen. 

Als dé officieuze stadsdichter van Breda verras ik op die manier met regelmaat mensen op straat met een op maat geschreven lief briefje.

Op ‘mijn bankje’ in het Valkenbergpark heb ik vele mooie ontmoetingen van hart tot hart, waar de mooiste gesprekken uit ontstaan. De essentie van de ander vang ik in een gedichtje dat zich nog lang laat koesteren.

Tolk van Hartzaken Linda Blij staat in een bloemenveld en lacht uitbundig. Zij draagt een shirt met pailletten in een rosé kleur en een bruine suède rok. Onder haar arm heeft ze een okerkleurig typemachine.