Maakt verstaanbaar wat er in jouw hart leeft ♡

Tolk van Hartzaken Linda Blij zit aan tafel. Zij draagt een kleurige paarse jurk. Ze heeft haar handen gevouwen onder haar kin en houdt haar vulpen vast. Ze heeft een glimlach op haar gezicht en een liefdevolle blik in haar ogen.

'Als de tijd ons komt halen'

Levenslessen van een uitvaartverzorger

“Het gesnik van Manuel schudt me wakker. Hier en nu zijn geen strijdbijlen te ontdekken. Ik berg mijn gedachtes even goed op als Manuel zijn luchtgitaar. Misschien gaat het er niet om waarom we er zijn of waar, maar juist dat we er zijn, precies op de juiste plek, op het juiste moment.”

28 jaar was ik, toen ik uitvaartverzorger werd, met één wens: van betekenis zijn voor anderen. En dat werd ik, voor zoveel families die ik mocht begeleiden. Nog meer dan dat werden zij dat voor mij. Want het werken met de dood maakte alles in het leven net iets echter, urgenter. Elke ontmoeting weer, zorgde dat voor een hele nieuwe betekenis van mijn leven.

In mijn verhalenbundel neem ik je mee in de persoonlijke ervaringen die mij hebben geraakt en geef ik je een kleine inkijk in dit bijzondere vak dat ik bijna 10 jaar mocht uitoefenen. Vertel ik je over de mensen die ik mocht ontmoeten en de betekenis die zij voor mij hebben gehad. Over de lessen, die mij hebben veranderd, in de hoop dat ze ook voor jou iets moois teweeg brengen.

Nu verkrijgbaar in de voorverkoop!

De crowdfunding is begonnen en je kunt het boek nú alvast bestellen. Help jij mee om mijn verhalenbundel te realiseren en mijn droom waar te maken?